Poklicna gasilska enota Krško

Dobrodelna akcija – prodaja gasilskega koledarja 2018

Zaposleni v Poklicni gasilski enoti Krško smo letos pristopili k izdelavi lastnega koledarja. V svojem prostem času so gasilci sodelovali kot modeli in pomočniki foto ekipi pri snemanju. Zbrana sredstva od prodaje koledarja bomo v CELOTI namenili za nakup posebej prilagojene potapljaške opreme za invalidne otroke Društva Sonček Krško. Takšnih otrok je v Krškem in okolici okoli 100. Z nakupom omenjene opreme otroci ne bili prikrajšani za lepote podvodnega sveta in istočasno bi si izboljšali svoje gibalne sposobnosti.

Koledarji z ekskluzivnimi umetniškimi fotografijami naših gasilcev bodo v prodaji od 15.10.2017 dalje.

Koledarje lahko naročite preko e-pošte pge.krsko@siol.net (napišite priimek, ime in naslov) ali kupite v Poklicni gasilski enoti Krško ob delavnikih med 7.00 in 15.00 uro. Pri naročilih preko e-pošte vam bomo izdali predračun in vam koledar poslali po pošti. Cena koledarja je 10,00 EUR.

Lahko jih seveda naročite tudi več hkrati.

Za vzorec je spodaj nekaj fotografij s snemanja, ki je potekalo na lokaciji podjetja Vipap-Videm Krško d.d., za kar se vodstvu podjetja iskreno zahvaljujemo.

SKUPAJ SMO MOČNEJŠI, ZATO POMAGAJMO OTROKOM, KI SI SAMI NE MOREJO. TAKO BOMO TUDI SEBI POLEPŠALI DAN.

Opremo bomo predali otrokom osebno pred božičnimi prazniki in jim priredili nepozabni dan v Poklicni gasilski enoti Krško.

Skip to content